kabatmix Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Witam w kolejnym warsztacie Dziś na tapetę dwa Hurricane'y - Revell znany (chociaż sporo nadlewek trafiłem w moim egzemplarzu) oraz Mastercraft'owy przepak Smer'u (wypukłe linie,trochę nadlewek).Tyle udało mi się zrobić do tej pory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Powodzenia przy dalszym dłubaniu Zasiadam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Będę podglądał Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Również pozwolę sobie przysiąść i "może się czegoś nauczyć" ; zważywszy na posiadanie w planach Huriego ze Śmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 Praca idzie dosyć szybko Przy szlifowaniu Mastercrafta trzeba uważać na delikatne (wypukłe) linie. Hurricane Mastercraftu ma źle umiejscowiony reflektor na skrzydle (tylko jeden) więc dorobiłem drugi (oczywiście też w złym miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Revell to ten na ostatniej fotce, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Postanowiłem zrobić Mistercrafta w wersji trop i malowaniu Revell'a. W Revell'u spasowanie skrzydeł z kadłubem wyszło całkiem nieźle (trochę szpachli od dołu).Czas zabrać się za szlifowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2014 Revell dostał pierwszy kolor. Teraz pora na maskowanie W Mistercraft'cie walka ze szpachlą trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Jakiego podkładu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 Revell pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Pięknie zrobiony kamuflaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Ahaaa, to nie był podkład, tylko malowanie inne niż pudełkowe.. Fajnie Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Revell skończony Kalki od Mistercraft'u okazały się totalną lipą (rozpadały się przy nakładaniu). Udało się położyć tylko WC-F oraz numer LF363(i tak się rozpadały), resztę kalkomanii zastąpiłem (rondle z Italeri, szachownica Techmod). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Ostatnie poprawki Mistercraft'a przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Mistercraft pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Co to za farba, ta na Mistercraftcie? Wrzucisz zdjęcia obu samolotów od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Mistercraft malowany : Góra: A96 Sandgelb (SG) RLM 79 , A115 Dark Earth RAF Dół : A109 Russian Ligh Blue AMT 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Mistercraft gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Będziesz Revella jakoś brudził? Pięknie wyszły, szkoda, że ja przy moim nie mam czasu dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi