rollingstones Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 (edytowane) Zgodnie z umową zaczynamy Wstawiam przykładowe fotki - model jest jeszcze w produkcji z wykorzystaniem roślinności - tu konkretnie połamane gałęzie jako kamuflaż. Wszyscy zainteresowani - wpisać w google komosa - jest to roślina której wyschnięte łodygi służą jako baza pod gałęzie. Roślina ta pospolicie występuje w naszym kraju ale niepospolicie trudno ją znaleźć. Dlatego za pomocą netu poszukajcie miejsc występowania w waszej okolicy. Nie jest to takie łatwe Jeśli znajdziecie to na łowy - ps. to ostatni dzwonek. Komosę można sobie wyhodować w domu ale trzeba zakupić nasionka. Ja mam szczęście znalazłem w okolicy swojego miasta piękna łąkę porośnięta komosą. CD wkrótce ale to jest proste jak drut dlatego myślę, że już wiecie dyplomatycznie rzecz biorąc jak sie robi drzewka Edytowane 7 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 A o jaką odmianę tej rośliny chodzi? Bo wchodząc w http://pl.wikipedia.org/wiki/Komosa jest zdjęcie tej komosy i ona wygląda trochę inaczej niż ta z modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 Komosa ciernista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 Ps. A jak wam się tygrysek podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Mnie się bardzo podoba , jeszcze tylko na dioramkę i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Świetny, ja też chce tak umieć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Ps. A jak wam się tygrysek podoba? Bardzo się podoba. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 Pytanie czy chcecie więcej o zieleni możemy opisać jak robić trawę wysoką i niską konkretnie tak czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 (edytowane) Jak najbardziej. A co do tej komosy ciernistej-czy dobrze wyczytałem, że występuje tylko w paru miejscach w Polsce? Edytowane 7 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Kurcze i nigdzie w mojej okolicy...Biednemu studentowi zawsze wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi