Szymon5922 Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Bo trzeba jeszcze tą sól zdrapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 No to skąd wiesz że Ci wyszło?Tak myślisz?Dalej nie jestem optymistą. Jak zdrapiesz sól to wtedy możesz ocenić efekt, nie teraz. Choć liczyć się będzie efekt końcowy i oceny innych modelarzy. Z drugiej strony najważniejsze żeby Tobie się podobał. Teraz to kąpiel i po niej będzie jak nowiutki. A tak z ciekawości co Dałeś na podkład?Czy to był podkład? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon5922 Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Wiem bo zdrapałem tą sól. Podkładu nie dawałem bo nie mam. Na razie nie kupię bo nie mam za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Wiem bo zdrapałem tą sól To daj jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon5922 Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Niestety ale nie zrobiłem zdjęcia a farba już zeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi