Berni Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Serwus, nowy rok czas zacząć nową relacją. Tym razem jest to w/w model bez żadnych dodatków, od tak sklejany na półeczkę, żeby stał obok Desert Patrola. No, ale czas na fotki: Jak widać koła zostały wymienione na żywiczne. Do zobaczenia w następnej odsłonie. Serwus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2015 Serwus. No to ciągniemy dalej ten wózeczek Model będzie w wersji M1025 Koła od makinena założone na ramę: Obrotnica od Kubisza wklejona w dach: Obu panom dziękuję za wsparcie materialne i merytoryczne. Powoli dłubie też nad nadwoziem: Nie mogłem się powstrzymać i złożyłem na sucho: Kruca bomba...mało czasu, mało czasu mam na hobby. Do zobaczenia w następnej odsłonie. Serwus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 16 Marca 2015 Autor Share Napisano 16 Marca 2015 Serwus, lecimy dalej z koksem: stolik pod radio i kanał nawiewów od Edka: Stolik i żywiczna radiostacja: Podest strzelca: "Poprawione" wycieraczki: Kierownik, przednie fotele i inne ustrojstwa: Do następnego. Serwus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 A gdzie takie żywiczne radyjka dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2015 Serwus. A gdzie takie żywiczne radyjka dają? A na jakimś konkursie modelarskim wygrzebałem woreczek radyjek w wielkim pudle z różnymi żywicznymi dodatkami do modeli. Lecimy dalej z koksem: wnętrze: Wajcha od kierunkowskazów była, ale pożarł ją wszystko wchłaniający dywan... A propos dywanu i innych modelarskich epizodów z życia polecam ten wątek http://www.konradus.com/forum/read.php?f=17&i=76863&t=76863&filtr=0&page=1 życie modelarza z przymrużeniem oka Jako, że zdecydowałem się na budowę wersji M1026 wyrzutnię TOW zastąpił granatnik Mk.19 Granatnik: Przed położeniem podkładu: Jako podkładu użyłem zwykłego samochodowego akrylowego podkładu w szpraju za 12pln ze sklepu motoryzacyjnego... Rama i zawieszenie przed wszystkimi zabiegami łederingowymi: Serwus, do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2015 Serwus, kolor bazowy położony, tak samo jak Sidolux, na fotkach jeszcze mokry, co widać w zakamarkach: Fura nówka funkiel nie śmigana, folia ochronna na szybach i fotelach Teraz malowanie detali i łedering... Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Olejne czy akryl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2015 Akryl, a konkretnie pactra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Serwus. Aparat wrócił z wakacji więc można ukończyć ową relację. Zapraszam do galerii...viewtopic.php?f=68&t=50514 Serwus, do następnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi