Berni Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Serwus, nowy rok czas zacząć nową relacją. Tym razem jest to w/w model bez żadnych dodatków, od tak sklejany na półeczkę, żeby stał obok Desert Patrola. No, ale czas na fotki: Jak widać koła zostały wymienione na żywiczne. Do zobaczenia w następnej odsłonie. Serwus. Cytuj
Berni Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Napisano 21 Stycznia 2015 Serwus. No to ciągniemy dalej ten wózeczek Model będzie w wersji M1025 Koła od makinena założone na ramę: Obrotnica od Kubisza wklejona w dach: Obu panom dziękuję za wsparcie materialne i merytoryczne. Powoli dłubie też nad nadwoziem: Nie mogłem się powstrzymać i złożyłem na sucho: Kruca bomba...mało czasu, mało czasu mam na hobby. Do zobaczenia w następnej odsłonie. Serwus. Cytuj
Berni Napisano 16 Marca 2015 Autor Napisano 16 Marca 2015 Serwus, lecimy dalej z koksem: stolik pod radio i kanał nawiewów od Edka: Stolik i żywiczna radiostacja: Podest strzelca: "Poprawione" wycieraczki: Kierownik, przednie fotele i inne ustrojstwa: Do następnego. Serwus. Cytuj
Berni Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Napisano 4 Czerwca 2015 Serwus. A gdzie takie żywiczne radyjka dają? A na jakimś konkursie modelarskim wygrzebałem woreczek radyjek w wielkim pudle z różnymi żywicznymi dodatkami do modeli. Lecimy dalej z koksem: wnętrze: Wajcha od kierunkowskazów była, ale pożarł ją wszystko wchłaniający dywan... A propos dywanu i innych modelarskich epizodów z życia polecam ten wątek http://www.konradus.com/forum/read.php?f=17&i=76863&t=76863&filtr=0&page=1 życie modelarza z przymrużeniem oka Jako, że zdecydowałem się na budowę wersji M1026 wyrzutnię TOW zastąpił granatnik Mk.19 Granatnik: Przed położeniem podkładu: Jako podkładu użyłem zwykłego samochodowego akrylowego podkładu w szpraju za 12pln ze sklepu motoryzacyjnego... Rama i zawieszenie przed wszystkimi zabiegami łederingowymi: Serwus, do następnego. Cytuj
Berni Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Napisano 7 Czerwca 2015 Serwus, kolor bazowy położony, tak samo jak Sidolux, na fotkach jeszcze mokry, co widać w zakamarkach: Fura nówka funkiel nie śmigana, folia ochronna na szybach i fotelach Teraz malowanie detali i łedering... Do następnego. Cytuj
Berni Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Serwus. Aparat wrócił z wakacji więc można ukończyć ową relację. Zapraszam do galerii...viewtopic.php?f=68&t=50514 Serwus, do następnego. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi