kokos85 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Witam Koledzy. Chciałbym przedstawić wam mój ostatni skończony projekt. Zazwyczaj sklejam samoloty, to jest moje drugie auto w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Piękna robota Moje klimaty Bez udziwnień, miliona kalek, monstrualnych spojlerów itp..... Po prostu piękne auto i tyle. Można by się czepiać szczegółów, ale ogólnie: super Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Piękna robota Moje klimaty Bez udziwnień, miliona kalek, monstrualnych spojlerów itp..... Po prostu piękne auto i tyle. Można by się czepiać szczegółów, ale ogólnie: super Gratulacje. Dzięki wielkie o jakich szczegółach mówisz? jestem ciekaw co zepsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Niczego nie zepsułeś Drobiazgi: - lampy przednie - brak uszczelek i ślady kleju, - felgi - brak wash'a. Wyglądają jak jeden odlew ze śrubami, - wada lakieru nad lewą tylną lampą, - troszkę brakuje mi przewodów hamulcowych przy pompie wspomagania. Razi to, bo reszta silnika pięknie zrobiona. To naprawdę szczegóły ..... Całość ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Dzięki za dobre słowa Coppercat Felgi poprawie, wady lakieru bym bez ciebie nie zauważył nie wiem kiedy to się stało... na resztę już nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Felgi raczej zmieniałeś? Czy przypadkiem nie są to felgi od Lancera Evo VI z Tamki? Nieźle Ci wyszedł jak na drugiego cywila w 24 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Felgi raczej zmieniałeś? Czy przypadkiem nie są to felgi od Lancera Evo VI z Tamki? . Tak felgi były zmienione, jak dobrze pamiętam to te pochodzą od Subaru Imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Panie, dowód rejestracyjny do zabrania.Lewa tylnia opona wystaje poza obrys pojazdu :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Ladnie wyszlo auto ciekawy kolor kasty i foteli . Mozesz dac info jakie to farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 11 Lipca 2015 Autor Share Napisano 11 Lipca 2015 Mozesz dac info jakie to farby. na fotele poszedł revell nr89 a kasta pearl orange model mastera dokładnie ten: http://www.mojehobby.pl/products/2776-Pearl-Orange-Gloss.html TRF Wiem wyszło na zdjęciach ale już poprawione, "panie władzo nie zabieraj pan dowodu" Dorotka cieszy mnie to że komuś do gustu przypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Wiem wyszło na zdjęciach ale już poprawione, "panie władzo nie zabieraj pan dowodu" Usterka naprawiona na miejscu, można jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi