Jarzomb Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Witam. Pierwszy model jaki zrobiłem w tym roku. Przepraszam za marną jakość zdjęć ale apart mi się rozleciał i musiałem zrobić drobną prowizorkę. Model sam w sobie srednio mi się składało chociażby dlatego ze instrukcja jest mega nieczytlena i częscto były sytuajce ze miała błędy sama w sobie. Ale koniec końców efket mnie zadowala. Mam nadzieję, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Modelik sympatyczny, jak bym juz mial sie koniecznie przyczepic to: 1. Kamuflaz "ambush" to wygladal jednak nieco inaczej (bo rozumiem, ze to mial byc "ambush"? 2. Troche sie swieci to malenstwo, jakby wylali na niego z banke ropy, ale moze to wina zdjec? 3. No i zdjecia bez tego calego magazynku w tle tez pewnie zyskalyby na jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Wystarczyło tło jednolite do zdjęć wykombinować. Nie wiem czym i jak malowałeś model, ale wygląda to słabo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 sry ale mnie głowa rozbolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Jeśli ci się chce to umyj model bo wygląda dość słabo i zrób drugie podejście do malowania. Wiadomo że Rzym nie od razu zbudowano i każdy był swego czasu krytykowany. Na tym forum jest cały poradnik jak malować i pędzlować. Wszystkie czynności krok po kroku. Poczytaj trochę, popytaj a modelowanie lepiej wychodzić będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi