koksik750 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 czy macie moze zdjecia instalacji nitro w samochodach? (silnik, kable od butli, itp) jesli tak to bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Z tego co pamiętam (swojego czasu bardzo mnie to wciągło, ale było to dawno temu i mogłem pozapominać ) to kable wtryskowe podłącza się do wtryskiwaczy w silniku (idą po górze głowicy) albo doczepia się wtryskiwacze nitro do wtryskiwaczy paliwa . Kable od butli przypominają najczęściej węże do kranów, niekiedy okrywane są dodatkowo specjalną wykładziną ogrzewającą Muszę sobie trochę ten temat jednak odświerzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 A miedzy to pakujesz zawór elektryczny podłączony do mikroprocesora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Butle się owija matą ogrzewającą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Share Napisano 6 Listopada 2007 fajnie chlopaki, wszystko cacy, tylko ja chcem to zobaczyc poporstu tak mam ze musze cos zobaczyc zeby cos zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Butle się owija matą ogrzewającą..... No tak tak racja, pomerdało mi się fajnie chlopaki, wszystko cacy, tylko ja chcem to zobaczyc poporstu tak mam ze musze cos zobaczyc zeby cos zrobic KLIK KLIK KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 dzieki Maciek92, troszke fotosikow znalazlem na tej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2007 Witam. Tutaj jest nitro założone w modelu Porsche chyba w skali 1:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Listopada 2007 Autor Share Napisano 7 Listopada 2007 Witam.Tutaj jest nitro założone w modelu Porsche chyba w skali 1:18 gdzie tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2007 Kliknij na tutaj w wyżej zamieszczonym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi