Ar2r Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Witam serdecznie.. Mam zamiar zrobić drogę w scenerii łąki, pola...Mniej więcej taką jaka jest na fotce(DROGA), z tzn. przedziałkiem, ale ni diabła nie wiem jak to zrobić..Może wyciąć takie dwa paski..A może przyciąć je tylko i pomalować i uharakteryzować?? Proszę pomóżcie..I z wyprzedzeniem dziękuję.. Ps:ten obrazeczek to tylko dla pokazania schematu...Nie bądźdzcie surowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Jak co to ja też z chęciom się dowiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Oto moja winietka z czymś podobnym.......... viewtopic.php?t=4216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 Aha...Odpaliły mi te foty w końcu... Czyli nałożyłeś w tych miejscach mniej posypki i pomalowałeś...A wygląda nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Gdzieniegdzie nałożyłem wikol i nie żałując posypki nałożyłem tak od serca i przyciśnałem, poczekałem chwile i zdmuchnąłem i trawa oczywiście malowana paroma odcieniami.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Kładziesz na podstawę papier toaletowy zamoczony w roźcięńczonym mocno wikolu, formujesz dwa podłużne wgłębienia równoległe do siebie a pomiędzy nimi lekki wzgórek potem odbijasz ślady pojazdu/żołnierzy/narzędzi których chcesz tam umiescić, czekasz dzień aż wyschnie dajesz posypki trawę statyczną między wgłębieniami a potem to rutyna: malujesz lakierujesz etc. etc. i przyklejasz co tam miałes wczesniej zaplanowane i odbite oczywiście. Chyba logicznie się wyraziłem Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 8 Listopada 2007 Autor Share Napisano 8 Listopada 2007 Hej.. Spoko, jasne że się logicznie wyraziłeś... Dzięki, za pomoc.. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi