Mit Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witajcie, czy ktoś mógłby mi posłużyć pomocą i w miarę możliwości wysłać mi instrukcję sklejania modelu lotniskowcja Nimitz italeri? timmit022@interia.pl Byłbym dozgonnie wdzięczny... ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Ja mam do skali 1:720 ale niestety nie ma mnie w domu, mogę spróbować jutro pod wieczór załatwić a jeśli nie to dopiero w połowie lutego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mit Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 W takim razie czekam... utknąłem w połowie bo mi gdzieś zaginęła.... :/ Daj znać i dzięki z góry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Witajcie, czy ktoś mógłby mi posłużyć pomocą i w miarę możliwości wysłać mi instrukcję sklejania modelu lotniskowcja Nimitz italeri? timmit022@interia.pl Byłbym dozgonnie wdzięczny... ;) Pozdrawiam. http://www.mojehobby.pl/products/U.S.S.-Nimitz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi