Daz Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Rzadko spotykana, ale moim zdaniem bardzo ciekawa ciężarówka - Unimog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Ok więc tak: - Szwy na oponach to mogłeś usunąć - Trochę mnie nie przekonują te wszystkie plamy na zderzaku itd,są za bardzo regularne i okrągłe (widać pracę pędzla.Jaki miałeś w tym zamiar?to woda z kałuż czy jakiś olej?).Mogłeś trochę to pochlapać pędzlem. - Ładunek bym proponował przymocować jakimiś linami. Takie są moje uwagi.Nie chciałbym też żebyś je źle odebrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Model rzadki bo skopany okropnie. Wg mnie jeden z najgorszych wypustów Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2015 Mam sentyment do Unimoga i mimo kilku potknięć to ten model mi się podoba! Gratuluję! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi