Marak Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Ten modelik właściwie nie zasługuje na galerię. Po długim namyslę zdecydowałem się go jednak pokazać, tylko dlatego, że w całości jest malowany pędzlem. Robiłem go w święta, gdy w domu zjechała się rodzina i miałem zakaz uruchamiania aero. Metalizery (Gunze i ModelMastera) malowałem w ten sposób, że kładłem warstwę bardzo rozcieńczonego metalizera, polerka i na to sidolux. Potem znów metalizer itd. W większości przypadków jest 4-5 warstw metalizera. Najgorzej wygląda chyba siedzenie. Na błyszczący niebieski (tylko taki miałem) dałem stary lakier półmatowy i porobiły sie smugi. Bedą to musiał poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Detal w tym modelu jest powalajacy, nie mozna sie napatrzec normalnie. Jedynie ten niebieski wyszedl jakos dziwnie na siedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Bardzo ładny motocykl, najbardziej podoba mi się silnik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Akurat niebieski mi się podoba. W zasadzie poza zegarami nie mam się do czego przyczepić-kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi