Paws Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Spotkałem sie przeglądając jedno z pisemek modelarskich z zapowiedzią me-262 w skali 1:72 firmy Academy, czy ktoś z Was ma bliższe i nformacje na ten temat? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 A jest coś takiego.. http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=2905 ale u nas w sprzedaży jeszcze nie widziałem.. a też jestem ciekawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Piekny model.Dużo ciekawszy niż revell.A tak nawiasem mówiąc ,czemu goście z revella robią czasem( me-262, foka) tak beznadziejne kabinki???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 8 Listopada 2007 Autor Share Napisano 8 Listopada 2007 Dzięki za info . Mam nadzieję że będzie szybko dostępny.. pewnie na blaszki trzeba poczekać będzie długo ale te do Revella podejdą Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 spiton nie wiem czy wiesz że jak model revella wyszedł to kabinka owiewka była super ale jak tłuką ten model od 11 lat bez przerwy po prostu forma się zjechała i przyznaje teraz najlepsza nie jest . A co do academy to cena tego modelu jest absurdalna 50 zł to stanowczo za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi