Toff Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Czy modele rumuńskiego producenta Wespe Models ma w ofercie lub sprowadza któryś z naszych rodzimych sklepów? Cytuj
Mierzu Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Chyba nie, ale nie spodziewaj się po nich skladalności a'la japońskie cudeńka. Cytuj
Toff Napisano 7 Lutego 2015 Autor Napisano 7 Lutego 2015 Składałem już gorsze modele ;) Natomiast prawdopodobnie jako jedyni produkują model ciągnika Staliniec w 1:72. Cytuj
Marek Ziętek Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 To ten model polecam składalność jak na wespe złożyłem dwa i było bez żadnych problemów a trzeci czeka do wykonania. Cytuj
Ritter Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Z tego co pamiętam modele firmy Waspe, miał w ofercie jeden ze sklepów na Allegro. Nick Pszum czy jakoś tak może ktoś pamięta prawidłowy nick. Cytuj
hubert72 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Bezproblemowo można zamówić u producenta. Modele otrzymałem już po kilku dniach. Cytuj
hubert72 Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 tak ciężko żeby mod zlikwidował ten syf z każdego tematu? trochę mnie to irytuje Cytuj
Mierzu Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 wywalić tego głąba !!!!!!!!!! Po wywaleniu głąba, wychodzi na to, że przedmówca/cy to... Cytuj
hubert72 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 No, trochę się rozjechała ta dyskusja po wywaleniu spamu Cytuj
mysiek13 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 A co chcesz kupić z tych modeli? Bo jakość od sasa do lasa , ale raczej dużo nerwów Najlepsze chyba te małe samochodziki Opel Olympia i Kapitan, niezły Morris C8 plot, Staliniec i Caterpillar nie najgorsze, Man F4 czy Scammel też nie cąłkiem do bani , unikaj stanowczo Diamondów i Leylandów... I nie kupuj nic gąsienicowego!!! Kupuj u nich bezpośrednio, właściciel to bardzo miły Pan, jakbyś był kiedyś w Ploesti to możesz sobie obejrzeć ich całą produkcję Koniecznie zapytaj o rabat Cytuj
Toff Napisano 5 Marca 2015 Autor Napisano 5 Marca 2015 I nie kupuj nic gąsienicowego!!! No właśnie mam zamiar nabyć coś na gąsienicach Konkretnie ciągnik S65 Staliniec (bo to zdaje się ich używano do holowania haubicoarmat ML20 w Wojsku Polskim), ale skoro piszesz, że nie najgorszy to myślę, że się skuszę. Cytuj
mysiek13 Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Sklejony wygląda tak, do złożenia ale trochę się namęczysz, ale polecam jak chcesz go mieć bo to jedyny S65 w małej skali Wespe robi tez "American Dozer Le 'Torneau" czyli Caterpilara D7 z którego również możesz zrobić ciągnik art. używany w LWP , ale musisz zrobić w nim sporo przeróbek tylnej części... http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=170&t=7092 i watek z klejenia: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=169&t=5907 Pozdrawiam Michał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi