Toff Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Czy modele rumuńskiego producenta Wespe Models ma w ofercie lub sprowadza któryś z naszych rodzimych sklepów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Chyba nie, ale nie spodziewaj się po nich skladalności a'la japońskie cudeńka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toff Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Składałem już gorsze modele ;) Natomiast prawdopodobnie jako jedyni produkują model ciągnika Staliniec w 1:72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Ziętek Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 To ten model polecam składalność jak na wespe złożyłem dwa i było bez żadnych problemów a trzeci czeka do wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Z tego co pamiętam modele firmy Waspe, miał w ofercie jeden ze sklepów na Allegro. Nick Pszum czy jakoś tak może ktoś pamięta prawidłowy nick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Bezproblemowo można zamówić u producenta. Modele otrzymałem już po kilku dniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni44 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 wywalić tego głąba !!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 no co ty mądre rzeczy pisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 tak ciężko żeby mod zlikwidował ten syf z każdego tematu? trochę mnie to irytuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 wywalić tego głąba !!!!!!!!!! Po wywaleniu głąba, wychodzi na to, że przedmówca/cy to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 No, trochę się rozjechała ta dyskusja po wywaleniu spamu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 A co chcesz kupić z tych modeli? Bo jakość od sasa do lasa , ale raczej dużo nerwów Najlepsze chyba te małe samochodziki Opel Olympia i Kapitan, niezły Morris C8 plot, Staliniec i Caterpillar nie najgorsze, Man F4 czy Scammel też nie cąłkiem do bani , unikaj stanowczo Diamondów i Leylandów... I nie kupuj nic gąsienicowego!!! Kupuj u nich bezpośrednio, właściciel to bardzo miły Pan, jakbyś był kiedyś w Ploesti to możesz sobie obejrzeć ich całą produkcję Koniecznie zapytaj o rabat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toff Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 I nie kupuj nic gąsienicowego!!! No właśnie mam zamiar nabyć coś na gąsienicach Konkretnie ciągnik S65 Staliniec (bo to zdaje się ich używano do holowania haubicoarmat ML20 w Wojsku Polskim), ale skoro piszesz, że nie najgorszy to myślę, że się skuszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Sklejony wygląda tak, do złożenia ale trochę się namęczysz, ale polecam jak chcesz go mieć bo to jedyny S65 w małej skali Wespe robi tez "American Dozer Le 'Torneau" czyli Caterpilara D7 z którego również możesz zrobić ciągnik art. używany w LWP , ale musisz zrobić w nim sporo przeróbek tylnej części... http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=170&t=7092 i watek z klejenia: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=169&t=5907 Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts