Toff Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Czy modele rumuńskiego producenta Wespe Models ma w ofercie lub sprowadza któryś z naszych rodzimych sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Chyba nie, ale nie spodziewaj się po nich skladalności a'la japońskie cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 Składałem już gorsze modele ;) Natomiast prawdopodobnie jako jedyni produkują model ciągnika Staliniec w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 To ten model polecam składalność jak na wespe złożyłem dwa i było bez żadnych problemów a trzeci czeka do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Z tego co pamiętam modele firmy Waspe, miał w ofercie jeden ze sklepów na Allegro. Nick Pszum czy jakoś tak może ktoś pamięta prawidłowy nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Bezproblemowo można zamówić u producenta. Modele otrzymałem już po kilku dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 wywalić tego głąba !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 no co ty mądre rzeczy pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 tak ciężko żeby mod zlikwidował ten syf z każdego tematu? trochę mnie to irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 wywalić tego głąba !!!!!!!!!! Po wywaleniu głąba, wychodzi na to, że przedmówca/cy to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 No, trochę się rozjechała ta dyskusja po wywaleniu spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 A co chcesz kupić z tych modeli? Bo jakość od sasa do lasa , ale raczej dużo nerwów Najlepsze chyba te małe samochodziki Opel Olympia i Kapitan, niezły Morris C8 plot, Staliniec i Caterpillar nie najgorsze, Man F4 czy Scammel też nie cąłkiem do bani , unikaj stanowczo Diamondów i Leylandów... I nie kupuj nic gąsienicowego!!! Kupuj u nich bezpośrednio, właściciel to bardzo miły Pan, jakbyś był kiedyś w Ploesti to możesz sobie obejrzeć ich całą produkcję Koniecznie zapytaj o rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 5 Marca 2015 Autor Share Napisano 5 Marca 2015 I nie kupuj nic gąsienicowego!!! No właśnie mam zamiar nabyć coś na gąsienicach Konkretnie ciągnik S65 Staliniec (bo to zdaje się ich używano do holowania haubicoarmat ML20 w Wojsku Polskim), ale skoro piszesz, że nie najgorszy to myślę, że się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Sklejony wygląda tak, do złożenia ale trochę się namęczysz, ale polecam jak chcesz go mieć bo to jedyny S65 w małej skali Wespe robi tez "American Dozer Le 'Torneau" czyli Caterpilara D7 z którego również możesz zrobić ciągnik art. używany w LWP , ale musisz zrobić w nim sporo przeróbek tylnej części... http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=170&t=7092 i watek z klejenia: http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=169&t=5907 Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi