Konrado215 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Witam! Model sprawił mi wiele frajdy, po raz pierwszy brudziłem pigmentami. Jak to w Ftf, wszystkie części dobrze do siebie pasowały. Proszę o waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmVip Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Opinia jak najbardziej pozytywna Bardzo fajne modele... oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 No Ładne modeliki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Fajnie się prezentują , tylko przydałby się mały wash... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrado215 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Dzięki za pozytywne opinie Obecnie sklejam dwa FT 17 z FtF, jeden z km, drugi z działem 37 mm, będę pamiętać o washu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 No proszę klejenia prawie tyle co kot napłakał a jakie fajne szkrabiki wyszły. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi