danielodziem Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 jaki podkład wybrać do PALADINA ??? -planuje wersję pustynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Panowie jaka jest kolejnośc malowania.Podkład,...kolor podstawowy,sidolux,lakier ,wash,....dalej.. a może inna kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Podkład-> k. bazowy -> sidolux -> kalki -> sidolux -> weathering wszelakiej postaci tj.: wash, biedronka, filtry, obicia itd. -> lakier mat/pół mat dla wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Podkład-> k. bazowy -> sidolux -> kalki -> sidolux -> weathering wszelakiej postaci tj.: wash, biedronka, filtry, obicia itd. -> lakier mat/pół mat dla wykończenia Powiedzialbym, ze filtry i biedronka raczej przed sido i kalkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Ja osobiscie nie robie biedronki przed kalkami bo pozniej wygladaja za czysto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Podkład-> k. bazowy -> sidolux -> kalki -> sidolux -> weathering wszelakiej postaci tj.: wash, biedronka, filtry, obicia itd. -> lakier mat/pół mat dla wykończenia dzięki za wskazówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 a kolor podkładu?? jest bez znaczenia?czy wybrać jakiś konkretny? jak ja mam tu wstawić fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selina Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Dokładnie tak zwykła wykałaczka i forma płynna nie spray. Do tych butelek jest dodawany taki "psikacz ręczny" ale szybko z niego zrezygnowałem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 a kolor podkładu?? Może być szary, czarny, czy zbliżony do koloru bazowego. To twój wybór. Ja używam szarego Surfacera od Gunze i daje jeszcze preshading przed bazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 a kolor podkładu?? Może być szary, czarny, czy zbliżony do koloru bazowego. To twój wybór. Ja używam szarego Surfacera od Gunze i daje jeszcze preshading przed bazowym. dzięki za podpowiedz..mam już kolor zbliżony do podstawowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi