Tromp Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Hej! Znalazłem w necie takie coś: http://radjapan.ocnk.net/product/1413 Dla masochistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 84 złote to cuś kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Plus zapewne nietania przesyłka, za parę cm żywicy. Ale jest-choć za Concepta więcej, jak 40 zł bym nie dał w życiu. Zresztą nie kosztował wiele więcej w 1:1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Mogliby za tą cenę dorzucić jeszcze czołgistów w hełmofonach jak z Czterech Pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 I z współczesnej BW ;) Hełmofony mają swoje zalety w porównaniu do orzechów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Możliwe że jakieś zalety mają, ale jakoś reszta cywilizowanego świata używa orzechów, a tylko użytkownicy postradzieckiej myśli technicznej dalej w hełmofonach A po zobaczeniu makiety tego "naszego" wynalazku o futurystycznych kształtach z kierowcą w hełmofonie, stwierdziłem, że tylko Szarika mi na zdjęciu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Niemcy też poradzieccy? Co do Szarika, to IMHO jeżeli na czołgi trafią drony, to nazwa jest jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Ups, no tak zapomniałem o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi