sushi79 Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Czekając na elementy to naczepy postanowiłem że żeby nie zapomnieć modelarstwa to pobawię się przy Dodge .Będzie to szybki model bez jakiś wielkich ekscesów ... tak wygląda na obecną chwilę . pozdrawiam. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Niezla "odskocznia" od ciezarowek . Nie musze Ci zyczyc powodzenia w budowie, bo wiem jak ten model bedzie wygladal na koncu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Ciężarówki idą ci świetnie to i ten Dodge pewnie bd wyglądał bardzo dobrze, szczególnie, że jest to bardzo udany model i posiada bardzo dużo detali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Mała aktualizacja ,zrobiłem zabudowę pod drzwi ... zarazie tyle ale idzie dobrze . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Na razie wygląda bardzo fajnie. PS. Chyba powinno być SRT8, a nie STR8, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 miauryc masz racje ...proszę admina o zmianę tego błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 SRT wzięło się od Dodge'a a 8 od liczby cylindrów (np.: Viper ma SRT10) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 Witam. kolejna aktualizacja ,prace idą ładnie i bez jakiś większych problemów.. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 Witam. Kolejne zdjęcia z pracy nad modelem ,jak już pisałem to ma być model łatwy lekki i przyjemny ,trochę odpoczynku od ciężkiego sprzętu. Z góry przepraszam za jakość zdjęci...tak to na razie wygląda ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Zielony jest fajny Lubię oczojebne kolory ale dałbym jeszcze czarny matowy pas / 2 pasy przez środek auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 bahamut24 u mnie będzie maska karbonowa i na boku albo logo gaz monkey garage http://www.ebaymotorsblog.com/ebay-motors-welcomes-gas-monkey-garage/new-gmg-logo-w-tagfeatured/ albo logo z gry Real Racing 3. I teraz proszę o mała podpowiedz WSZYSTKICH NAWET JEŚLI KOGOŚ NIE TEMA NIE INTERESUJE....co lepsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaRo90nh Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Moim zdaniem Gas Monkey Garage będzie się lepiej prezentował A zapowiada się ciekawy model Dodge'a tak jak w wykonaniu Gas Mankey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Jak dla mnie, to nie ma innej opcji: Gas Monkey Garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Model zapowiada się bardzo ciekawie a za to logo gas monkey to szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Oczywiście logo Gas Monkey, ja maskę zrobił bym w półmacie nawiązywało by to to wersji T/A z 1970 roku i przydały by się jakieś większe fajne kółka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Gas Monkey, bezapelacyjnie ;)A kolor to petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Mógłbyś walnąć dwa czarne pasy przekrzywione do tyłu na przednim błotniku. A tak w ogóle to na razie wygląda fajnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Moim zdaniem jeśli już jest zielony to darował bym sobie małpy na rzecz dużo ciekawszego malowania. Ten zielony kolor w połączeniu z czarnym matem powinien wyglądać świetnie. https://www.pinterest.com/pin/157414949449174549/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Ogień, czekam na dalszy postęp z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi