Maciek92 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Poszukuje wszelakich informacji o Polskich trałowcach typu 207P, a w szczególności ORP Nakło, może być cokolwiek (zdjęcia, opisy itd. itp. ) Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Tylko nie mow, ze tego nie sprawdzales http://www.google.de/search?q=ORP+Nak%C5%82o&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_deDE230DE230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 10 Listopada 2007 Autor Share Napisano 10 Listopada 2007 No właśnie przejżałem większość stron na googlach i powiem, że nic nie znalazłem oprócz krótkiego opisu Trzeba sie jeszcze troche z tym tematem pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothar79_79 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Ja również poszukuję planów tych trałowców. Rodzi mi się w głowie koncepcja zbudowania jednostek tej klasy wszystkich typów, które służyły pod "biało-czerwoną". W chwili obecnej brak mi juz tylko właśnie projektu 207, BYMSów i jakichś wiarygodnych rysunków na proj. 206FM. Jak coś znajdę na "207"-me to Ci pomogę,a le to chyba potrwa (zastanawiam się, czy przypadkiem nie były dane ich plany w którymś numerze "Modelarza"??). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramirez Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Plany tj. 5 arkuszy planów projektu 207 ukazało się w nr 8/2002 "Modelarza". Była to pewna forma reklamy dla autora Ryszarda Chrzanowskiego z Gdyni, który pisał, że razem jest 18 arkuszy planów plus dodatkowo ponad 300 zdjęć, które można było kupić u autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothar79_79 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Dzięki Ramirez! Mam nadzieję Maciek92, że nie zaśmiecam Ci posta. Coś się przecież przy okazji udało dowiedzieć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi