Bajda Napisano 16 Maja 2015 Autor Share Napisano 16 Maja 2015 Witam. Od ostatniego czasu dużo się nie zmieniło, gdyż cały czas grzebię przy tunelu. Dół został doprowadzony do porządku, co za tym idzie, za nie długo dostanie kolor. Góra została już pomalowana i czeka na resztę wnętrza. Przeróbki może nie są jakieś idealne, ale lepsze to niż propozycja Italki. Dla atrapy wykonałem oznaczenie (To takie co jest na środku), gdyż kalki nie przekonały mnie do siebie. To chyba tyle z nowości. Jeśli się wyrobię do czerwca, to mam zamiar wystawić go do konkursu w Krakowie, aczkolwiek zastanawiam się czy warto gdyż jakiś idealny on nie jest. Dzięki za obejrzenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 21 Maja 2015 Autor Share Napisano 21 Maja 2015 Witam. Na dzień dzisiejszy mam wykonane wnętrze, które potrzebuje kilku drobnych poprawek. Oprócz tego zacząłem uzupełniać kabinę w duperelki. Sądzę że jak dobrze pójdzie to do czerwca powinienem się wyrobić. A wracając do wnętrza, postanowiłem zrezygnować z drugiej leżanki i zamontować w jej miejsce dodatkowe schowki. Okazało się że będzie trzeba trochę przerobić zbiorniczek wyrównawczy, gdyż niestety za nisko zrobiłem tunel i zawadza. Zostały wklejone dwie szyby i tak się zastanawiam, czy zostawić jedno uchylone. (Oczywiście nie patrzcie na ułożenie kabiny, gdyż to tylko taka przymiarka na sucho, więc co za tym idzie wyszło krzywo) To tyle, nie domalowane części zostaną domalowane, więc spokojnie. ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Witam. Do dnia dzisiejszego dużo się nie zmieniło. Zostały wykonane emblematy, gdyż Italka nie zagwarantowała kalek, następnie wywaliłem boczne szyby, żeby był lepszy wgląd do wnętrza. Na zakończenie poprzyklejałem spojlery. Zostało zamaskować ślady po CA na ramie, pomalować mocowania owiewek, oraz wykonać siodło i stojak na przewody. Teraz to trzeba się z tym pośpieszyć, gdyż model Volva jak i też Mercedesa został zgłoszony do Festiwalu modelarskiego w Krakowie, a to już za tydzień. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po mojej myśli i "chinol" wytrzyma do Soboty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2015 Witam. Od wczoraj pracowałem nad wykończeniem, czyli siodło, stojak pod przewody, drabinka pod akumulatorami oraz maskowanie śladów po CA. Wszystko zostało moim zdaniem ukończone, więc nie pozostało nic innego jak wypolerować i postawić na półkę. Poniżej daję zdjęcia z wczorajszego dnia. Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=73&t=49303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi