samcore Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Witam wszystkich ponownie, przedstawiam fotasy mojej kolejnej wypociny czyli Mercedes - Benz 2238 S 6x4 (italeri 757) no bo przeciez jak to mowia bez gwiazdy nie ma jazdy, pozdrawiam ;) P.S. o komentasy i opinie prosze brac modelarska...... Cytuj
samcore Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Napisano 4 Kwietnia 2015 Panowie i Panie, komentujcie prosze bo ta cisza przy moich modelach mnie doluje, pozdrawiam Cytuj
mikemc Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Fajnie zrobiony. Czym malowany, z puszki czy aero? Może następnym razem skusisz się na okablowanie. Co do małej aktywności twojego wątku, nie przejmuj się moje też nie są zbyt popularne. Cytuj
samcore Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 Malowy sprayami Italeri (podkład tez w sprayu Tamiya). Muszę jeszcze go dokończyć tzn. wkleić układ kierowniczy (na zdjęciu widoczny jest jego brak) co do okablowania to w przyszłych modelach nie wykluczam takowego, pozdrawiam. Cytuj
Marak Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Problem z komentarzem i oceną jest taki, ze zamieściłeś małe i nieostre zdjęcia. Trudno oceniać jak się widzi tylko ogólny zarys auta. To co widać robi bardzo pozytwne wrażenie, ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach, a tych nie widać. Cytuj
Hamman Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 popieram, zdjęcia są małe i szczegółów na nich nie widać za bardzo Cytuj
samcore Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 Szanowni forumowicze, jutro bądź po jutrze postaram się wrzucić zdjęcia w lepszej jakości, liczę wtedy na konstruktywne komentarze, pozdrawiam i dziękuje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi