Jakub B. Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Przepraszam a mógłby mi ktoś coś powiedzieć o kompresorze AS 18 A i Aerografie HS80 K80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Kompresor bierz AS-186 - wszyscy go tu rekomendują (najtaniej chyba w skleptechniczny.pl) Też go kupiłem cichy i kompaktowy, a butla wyrównawcza to ważny element. A aerograf to bierz porządny (H&S, Paasche, Gunze itp.), a nie tzw. piwatę (chińska podróbka Iwaty) tu masz np. firmowy Paasche - http://olx.pl/oferta/paasche-h-aerograf-areograf-zestaw-CID767-ID9iPl7.html#29c06ace69 Ponegocjuj cenę - ja podobny zestaw kupiłem za 150 zł z przesyłką Nie jedź totalnie "po taniości" bo będziesz 2x kupował + się wkurzał. Jak mówił prezes Ochódzki w Misiu "nie stać nas na gówniane oszczędności" Ja jestem początkujący po latach niebytu ale poczytałem forum solidnie i tą maksymą się kieruję (nie tylko w modelarstwie). Tym bardziej, że żyjemy w czasach gdzie planowane starzenie produktu jest na porządku dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 http://www.ebay.ie/itm/321216211743?var=510162025493&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ja kupiłem tutaj wersje z obudową wydaje sie w dobrej cenie.namprawde cichy i jest butla co zapewni stałe cisnienie i brak baboli podczas malowania.nie bedziesz załował.aero jak kupujesz to odrazu cos dobrego.nie popełniaj błedu z kupnem czegoś co itak bedziesz musisiał wymnienić na lepsze.szkoda kasy na złom.aero tylko tych firm H&S, Paasche, Gunze jest godne polecenia jak chcesz dobry sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi