mysiek13 Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Chińczycy proponują rosyjskie "potwory": http://www.network54.com/Forum/47210/message/1427136846/BM-30+Smerch Mam nadzieję że kolejny będzie SCUD, konkurencyjny do Toxco, wg mnie po sklejeniu T72 z modellcollect jest to jedna z najlepiej sklejalnych replik ...lepiej niż u samoskładalnego Dragona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Z tego co widzę to strasznie duuuużo zapowiedzi ma ta firma Osobiście czekam na platformę kolejową podobno pod koniec maja ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Czekam na lawetę z Mazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Czekam na lawetę z Mazem Tak właśnie podejrzewałem Hubercie, a na górę jakowegoś T 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Myślałeś dobrze Artur ale pomyłka odnośnie ładunku- T90 jest zaplanowany jako ładunek na żywicznego Maza z Armady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareek Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Przeglądam sobie zdjęcia tej firmy na ich profilu na facebooku, teciaki wyglądają świetnie, aż korci, żeby spróbować coś i w tej skali po latach ulepić szkoda, że cena dosyć wysoka, ale coś za coś. Ciekawe ile będzie kosztował ten Maz z lawetą. Również czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 W granicach 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi