shakal84 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Witam, cóż więcej napisać pomarańczowy szerszeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamuss Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Fajna koncepcja kolorystyczna - gratuluję pomysłu. Poza lekką skórką pomarańczy (chyba, że tak miało być przy tym kolorze ) i klapniętym lusterkiem rażących błędów nie widać, a całość robi pozytywne wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shakal84 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 No własnie lekka skórka pomarańczy mam z tym problem od samego poczatku malowania areo, nie potrafię "wydobyć" gładkiej powierzchni lakieu. Malując z puszki sprejem jest OK, a jak maluję areo mam chropowatą powierzchnie. NIe wiem czy to za gęsta farba, za mało warstw, czy może za słabo wyszlifowany podkałd. Lusterko do poprawy to fakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 model przyzwoity, a co do skorki to farbę masz a gęstą,np.tamiya musi być rozcieńczana bo niby jest super rzadka ale i tak za gęsta na aero..ja zawsze rozcieńczam farbę od tamiya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts