shakal84 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Witam, cóż więcej napisać pomarańczowy szerszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Fajna koncepcja kolorystyczna - gratuluję pomysłu. Poza lekką skórką pomarańczy (chyba, że tak miało być przy tym kolorze ) i klapniętym lusterkiem rażących błędów nie widać, a całość robi pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 27 Marca 2015 Autor Share Napisano 27 Marca 2015 No własnie lekka skórka pomarańczy mam z tym problem od samego poczatku malowania areo, nie potrafię "wydobyć" gładkiej powierzchni lakieu. Malując z puszki sprejem jest OK, a jak maluję areo mam chropowatą powierzchnie. NIe wiem czy to za gęsta farba, za mało warstw, czy może za słabo wyszlifowany podkałd. Lusterko do poprawy to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 model przyzwoity, a co do skorki to farbę masz a gęstą,np.tamiya musi być rozcieńczana bo niby jest super rzadka ale i tak za gęsta na aero..ja zawsze rozcieńczam farbę od tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi