spiton Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Zastanawiajac sie co wyjąć z odmętów szafy na warsztat, przypomniałem sobie o bardzo fajnym shotrun'iku. Bardzo ciekawy samolot. Jak na shotrun jakośc jest bardzo dobra.plastik jest twardy i dobry w obróbce, a powierzchnie lśnią idealną gładzią. Linie podziału delikatne i wklęsłe. Poza ramka z plastikowymi częściami, producent uszczęśliwia nas dwiema takimi samymi kabinkami vacu, blaszką fototrawiona, zawierającą elementy kokpitu, brzechwy bomb i torpedy, wyrzutniki bombowe, elementy korektora spalin, hak do lądowania, i kilka innych pierdół. W sumie całkiem niezła blaszka, Mało nieistotnych szczegółów. Jest też klisza z zegarami i kalki oczywiście. Myślę,że niedługo otworzę temat z tym modelem w "warsztacie" :-). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 no to dawaj - jest to jedna z niewielu konstrukcji dwupłatowych która mnie interesuje - kupię popcorn i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi