Solo Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Kupiłem niedawno A-37B 1:48 Trumpetera i chciałbym dokupić do niego kilka dodatków. W tej chwili na rynku są niezłe blaszki Eduarda do wersji A i zastanawiam się czy nie powinny one pasować także do wersji B. Z tego co wyczytałem, to wersja B różniła się od A m.in. wzmocnieniem konstrukcji (ale to chyba nie było widoczne od wewnątrz), większymi zbiornikami paliwa, oraz sondą paliwową na nosie maszyny. Ani słowa o zmianach w kabinie. Wersja A i B Trumpetera różnią się wyłącznie jedną małą wypraską, zawierającą kilka elementów nie występujących pomiędzy sobą. Główne elementy konstrukcji, jak kadłub, skrzydła, kabina i podwozie są identyczne. Czy w tej sytuacji mogę użyć blaszki Eduarda z wersji A do B? Z tego co widziałem w instrukcji do blaszek, to chyba nie będzie pasować tylko jedna, będąca panelem radia, której to części nie ma w wersji B modelu, bo część ta znajduje się właśnie na tej wspomnianej wyprasce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi