SzymczaS Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam,potrzebuję rady,jak używać sidoluxu,jak go rozcieńczać,jak kłaść na model i jaki dokładnie sidolux jest najlepszy? Wczoraj psiknąłem na model sidolux i wygląda to tak,jakby pozostały zacieki po myciu w wodzie. Co trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Czy zaleję czy dam mgiełkę nie widzę różnicy, ale lepiej raczej warstwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Na forum jest dział tajniki modelarstwa. Nie widzę zatem podstaw, aby tworzyć kolejny temat, na temat sidoluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 A co zrobić z tym nałożonym sidoluxem? Mogę teraz psiknąć ten z Lakmy na stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Na forum jest dział tajniki modelarstwa. Nie widzę zatem podstaw, aby tworzyć kolejny temat, na temat sidoluxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Przykro mi,ale tam nic nie znalazłem,chociaż dokładnie szukałem. Dlatego postanowiłem zamieścić ten post tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Przykro mi,ale tam nic nie znalazłem,chociaż dokładnie szukałem. Dlatego postanowiłem zamieścić ten post tutaj. Jest, jest... jest też SZUKAJ. Jest nawet już kilka takich tematów na forum. Mierzu, nawet jakbyś nie wiem jak przykleił te podstawowe tematy to i tak ich nie znajdą. Widzę konieczność zmiany ikonki obok SZUKAJ, z obecne ja mrugający wielki banner w ultra HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi