POPI Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam długo oczekiwana galeria mojego Tygrysa w wersji dowódczej Można było go ostatnio zobaczyć na Wrocław Model Show 2015 gdzie został wyróżniony i otrzymałem za niego specjalną nagrodę od Muzeum Broni Pancernej CSWL w Poznaniu Jeszcze otrzyma figurki i podstawkę która się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie super!!! Oprócz tego to super zdjęcia. Dobry kontrast i ostrość zdjęć nr2 i nr4. Nr3 bym wyrzucił bo to samo co nr4 ,a ostrość słabsza. Jak zrobiłeś tło do zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model, nagroda w pełny zasłużona. Z jakiego zestawu go robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Piękny model i bardzo ładnie pomalowany, zasłużenie nagrodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Ładnie pomalowany Jak dla mnie za bardzo usyfiony, ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Fajny, ale wg. mnie osłony takiej temperatury nie dostawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 POPI jakiego światła użyłeś do wykonania zdjęć.? Rozglądam się za dwiema takimi. Myślę ,że będą okej ale wolę zapytać. http://allegro.pl/zarowka-lampa-swiatla-stalego-65w-325w-5500k-w-wa-i5173612499.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Bardzo fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Bardzo ciekawy. Dobre kamo. Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi