Serek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Dzisiaj po południu odebrałem połowe projektu na konkurs , oto mały in-box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 ulalala ale chromu...kocham chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 A tymczasem, na Allegro, mały rarytasik: http://www.allegro.pl/item269319530_naczepa_cysterna_firmy_italeri.html Ja się nie rzucam, bo już mam cystern na stanie, taką samą, ale w modelu: #758. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Elegancka jest ta naczepa. Aktualnie jestem w trakcie jej składania i muszę przyznać, że tak ją sobie wyobrażałem:) Właśnie zauważyłem u ciebie w podpisie, że robimy taki sam zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Właśnie zauważyłem u ciebie w podpisie, że robimy taki sam zestaw hehe, to moze beda 3 takie zestawy tylko musze dorwac tą naczepke K100 czeka, niedługo relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Hehe, no to fajnie właśnie odebrałem Kenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi