Gość Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ludzie trzymajcie mnie ... http://www.xtmodel.com.cn/html/2015/pexplain_0420/21.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 cóż można powiedzieć - będę cierpliwie czekał aż pojawi się w naszej części świata a w końcu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 A co w tym dziwnego? Trumpek już z 10 lat ma to w zapowiedziach ... produkowali u siebie to i w końcu ktoś wypuści Nie widziałem żadnej zapowiedzi Trumpka dotyczącej Ił-28 w 48, a ich model w 1:72 pochodzi z wczesnej fazy rozwoju firmy i nie jest zbyt zachęcający ... od 10 lat to MiG-19 w 1:72 zapowiadają i w zasadzie straciłem już nadzieję, że kiedyś wypuszczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Zawsze słaby byłem z chińskiego...więc powiedzcie panowie-czy to jakaś zapowiedz,czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi