Jarzomb Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam. Mam okazję zaprezentować M103a2 od Dragona. Model prosto z pudła beż żadnych dodatków. Jedyne co to chciałem doda jakieś bagaże ale niestety nie było żadnych pasujących zestawów. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KierowcaBombowca Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam. Mam okazję zaprezentować M103a2 od Dragona. Model prosto z pudła beż żadnych dodatków. Jedyne co to chciałem doda jakieś bagaże ale niestety nie było żadnych pasujących zestawów. Zapraszam do oglądania i komentowania Bardzo ładny, ale czy bandaże kół nie za błyszczące? PS: Używałeś jakiejś szpachli do robienia faktury pancerza, czy to fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzomb Napisano 2 Maja 2015 Autor Share Napisano 2 Maja 2015 Wieża fabrycznie ma taką fakturę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KierowcaBombowca Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Wieża fabrycznie ma taką fakturę :-) To świetnie. A gdzie kupiłeś ten model? Nigdzie w polskim internecie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Chyba jednak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzomb Napisano 5 Maja 2015 Autor Share Napisano 5 Maja 2015 Kupowałem z allegro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Nie wiem czy to mankament modelu ale strasznie mały przeswit nad gaskami pozatym spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Fajnie wyszedł ten model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Podoba mi się. Jednak dodałbym trochę kurzu na zawieszeniu, gdyż góra jest lekko wybrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzomb Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 Ogólnie model sam w sobie był średnio wykonany przez dragona. Spodziewałem się czegoś więcej. Co do prześwitu to inaczej nie dało się tego wykonać a jak patrzyłem na zdjęcia oryginałów to tam też prześwitu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi