pedzelek Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Po ciekawych sugestiach na temat figurek ostatnich jakich umieściłem na forum postanowiłem pokazać kolejną pracę. Tym razem tak samo czekam- co poprawić ewent. Czy się podoba itd.. RĘKA NIE SKOŃCZONA-BEZ ŚNIEGU I marchew będzie matowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Swietne, rewelacja. Poza fajnym wykonaniem ubawilo mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Świetne i zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Przypomina mi sniegowego Turka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi