JBZ Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Pewnie wszyscy już widzieli ale pozwolę sobie wkleić i tutaj. Kittyhawk Mk.IV 18 squadron 4 service unit RNZAF Wyspy Salomona 1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Jednak nie wszyscy widzieli. Mam pytanko: jak patrzę na biel kołpaka, pasów identyfikacyjnych i stateczników, to kołpakowa barwa jest, jakby nowa, świeża. Kwestia fotografii, czy kołpak nie został do końca postarzony, jak pozostałe elementy samolotu? Jak by nie było, z chęcią bym miał takiego na swojej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Kołpak nie jest pobrydzony błote. Wykombinowałem sobie, nie wiem czy słusznie że z uwagi na ruch powinien być czyściejszy niż reszta zakurzonego samolotu. Zrobilem tylko tylko zaciaeki za łopatami śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Kołpak nie jest pobrydzony błote. Wykombinowałem sobie, nie wiem czy słusznie że z uwagi na ruch powinien być czyściejszy niż reszta zakurzonego samolotu. Zrobilem tylko tylko zaciaeki za łopatami śmigła. Jak by nie było, z chęcią bym miał takiego na swojej półce. Więc w czym problem, kupuj i działaj Szykuje się na kolejnego, tym razem Mk.III z 14 sqdn RNZAF z Guadalcanal w 1943. Te kiwi roundels coś w sobie mają.A w kolejce czeka jeszcze Avenger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi