MWALLO Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Poniosła mnie fantazja, ale jeden Pan Bóg raczy wiedzieć co na tej wojnie jeździło. Dopiero 50% będzie jeszcze sporo rzeczy- zdjęcie poglądowe. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Zapowiada się kolejny fajny modelik MWALLO, ciekawe ile będzie kosztował. Pzdr. Edit: Czy aby przypadkiem nie wzorujesz się tym wozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 Czy aby przypadkiem nie wzorujesz się tym wozem? Absolutnie Nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 W tym ujęciu wygląda super. Ciekaw jestem gotowego. Pozdrawiam Ps. Jak ustawiasz takie działko, to zastanawiasz sie jak je zamocować do ramy pojazdu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Czemu tylko podmieniasz fotki, a nie dokładasz kolejnych, żeby wszystkie były widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Perfekcjonista ;) A swoją drogą ciekawy pojazd, ale moim zdaniem z pojedynczą osią z tyłu wyglądałby znacznie realniej i - dla mnie - korzystniej wizualnie, ale to oczywiście już kwestia indywidualnych upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi