MWALLO Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Poniosła mnie fantazja, ale jeden Pan Bóg raczy wiedzieć co na tej wojnie jeździło. Dopiero 50% będzie jeszcze sporo rzeczy- zdjęcie poglądowe. Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Zapowiada się kolejny fajny modelik MWALLO, ciekawe ile będzie kosztował. Pzdr. Edit: Czy aby przypadkiem nie wzorujesz się tym wozem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted November 17, 2007 Author Share Posted November 17, 2007 Czy aby przypadkiem nie wzorujesz się tym wozem? Absolutnie Nie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 W tym ujęciu wygląda super. Ciekaw jestem gotowego. Pozdrawiam Ps. Jak ustawiasz takie działko, to zastanawiasz sie jak je zamocować do ramy pojazdu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Czemu tylko podmieniasz fotki, a nie dokładasz kolejnych, żeby wszystkie były widoczne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subgrafik Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Perfekcjonista ;) A swoją drogą ciekawy pojazd, ale moim zdaniem z pojedynczą osią z tyłu wyglądałby znacznie realniej i - dla mnie - korzystniej wizualnie, ale to oczywiście już kwestia indywidualnych upodobań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts