Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Aż mam ochote kupić sobie taki model Super to wygląda Model super.składa się jak klocki.... No jak kazda tamiya wsumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Nowy zielony i reszta Kamo na finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Super teraz wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Fajnie, teraz obtarcia, wash. Tak sie zastanawiam, ktora metoda malowania jest lepsza. Niektorzy maluja wrzystko razem z linkami, gasnicami, lopatami, itp. A niektorzy dodaja ten caly asortyment po malowaniu. Ja stosuje ta druga metotde. Co na to koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Jeśli był czas ekwipunek był zdejmowany do malowania, z kolei jeśli go zabrakło malowano jak leci . To już decyzja modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Fajnie, teraz obtarcia, wash.Tak sie zastanawiam, ktora metoda malowania jest lepsza. Niektorzy maluja wrzystko razem z linkami, gasnicami, lopatami, itp. A niektorzy dodaja ten caly asortyment po malowaniu. Ja stosuje ta druga metotde. Co na to koledzy? Farby olejne zamówione. poprawienie kolorów i reszta juz niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja najczęściej malowalem i dopiero gąski ale łopaty itp miałem ale teraz robię opcją 2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Zmieniony kolor zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Zmieniony kolor zielony. Ale czy tam jest fioletowy czy to wina aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Red Brown taki wyszedł. Teraz rozjaśnie i filtr na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 No to powiem szczerze, że mam nadzieję, że później wyjdzie ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Przymiarki do zrobienia liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Liście z przyprawy do pizzy ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Ha,tu też Cię znalazłem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 Ja już Cię znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi