Matsuri Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Witam, Ostatnio ukończyłem podstawkę w skali 1:35. Moja praca na Festiwalu Krakowskim otrzymała nagrodę specjalną za najlepszą roślinność Zapraszam do oglądania i komentowania:) Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 A poczekaj chwile aż coś będzie przejeżdżało i wtedy pstryknij zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2015 hehe to trzeba chyba jakiś pojazd w 1:35 z silniczkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Napisz coś więcej. Z czego zrobiłeś roślinki? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2015 Trawki elektrostatyczne o dwóch długościach i kolorach, korzenie + posypka Noch jako listowie. Kwiatki białe są naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 A te kwiatki to z jakiej rośliny zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2015 Niestety nie wiem jak się nazywa ta roślinka z której pochodzą białe kwiatki. Ja te roślinki znalazłem rosnące na łące, koło mojego bloku. Zerwałem małe kwiatki, prysnąłem lakierem bezbarwnym i wkleiłem na podstawkę. Dzięki temu już mam patent na kwiatki w skali 1:35 i to naturalne a nie kupne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 U mnie też rosną http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=49233&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2015 Używanie naturalnych materiałów daje świetne efekty, korzenie traw, mchy, roślinki, ziemia, kamienie , piasek. Przy odpowiednim użyciu dają mega realistyczne efekty a co najważniejsze, to nic się nie płaci za te składniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmkpeh Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Świetna ta diorama, gratuluje wyróżnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2015 Dziękuję, fajnie że się podoba. Podstawka już ma swojego nowego właściciela, ponieważ była robiona na sprzedaż. Teraz zaczynam kolejną, tym razem jesienną i bardziej mokrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi