MichalZ Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Witam, Rozpoczynam dziś pracę nad czymś takim : In-box można obejrzeć np:. tu : http://www.mojehobby.pl/products/Russian-2S1-Self-propelled-Howitzer.html Model będzie prosto z pudła ,bez żadnych dodatków ,taki czysto relaksacyjny, w malowaniu oczywiście Polskim a konkretniej z "10 Brygady Kawalerii Pancernej ", Zdjęcie oryginału można obejrzeć na stronie producenta kalkomanii Toro : http://www.toro-model.com.pl/pliki/35d21e.htm Mimo iż na zdjęciach jest czysty,to mój Goździk będzie wykonany bardziej pod działanie w poligonie niż wystawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Poobserwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Mam ten sam model przed sobą, tylko z dodatkami Eduarda (co prawda do SKiF'a, ale coś myślę uda się wykorzystać) i nie z 10 a 9 BKPanc Podglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Witam,pierwsza aktualizacja ,podwozie skończone : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Witam, Aktualizacja numer 2 , skończone nadwozie (bez linki) ,jutro zbuduję wierzę oraz dokleję mniejsze szczegóły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Jak z tym goździkiem? Postępy jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Robi się, po weekendzie pokaże sklejonego, tylko na nową maszynkę do zdjęć czekam ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Super Czekam na fotki, sam może się za goździka kiedyś zabiorę, jak mnie sentyment mocniej weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi