oltrans Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Ostatnio skończyłem również Volvo vn780 z taboru kanadyjskiej firmy Prince transport w której jeździ dwóch naszych rodaków.Firma ta nie jest typowym mega-flets prawie wszystkie ciężarówki mają kangury atrakcyjne malowanie oraz są w miare zadbane.Z tego co wiem posiadają chyba tylko same Volva które ciągają naczepy chłodnie.Co do ciężarówki podoba mi się ogólnie mówiąc podobają mi się volvo-a.Volvo proponuje do tych maszyn swoje ślinki czyli jednostki typu np D12 oraz Cummins-y.Niestety firma ta ostatnimi czasami podupadła i w rezultacie jej ślinki wytrzymują mniej niż jednostki Volva...Auto szczególnie lubiane przez polaków pracujących w Usa.Ja zrobiłem egzeplarz prowadzony przez polaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Piekne Volvo, zestawienie kolorow wyglada swietnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltrans Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Zestawienie kolorów jest takie samo jak w oryginalnym egzemplarzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystiankr Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 brakuje lusterek na fenderach . pozatym ladnie aha a co do kominow , to czy nie powinien byc jeden ? sam jezdze volvo ale 670... chcialem zrobic kopie dokladnie tego ktorym jezdze ,ale volvo 670 chyba nie wyszlo w zadnej firmie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltrans Posted July 13, 2015 Author Share Posted July 13, 2015 Tak mi się wydaje że chyba zależy od wersji,np tu mamy dwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Volvo piękne, ale końcówki zderzaka coś opadły na dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greor Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Jak prawdziwe ;) dobra robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts