milczacy Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Model jest już ukończony w około 80%, obszernej dokumentacji fotograficznej nie wykonałem. Tak po prostu dłubałem i dłubałem i już było za późno. To mój pierwszy model nie Revell'a i byłem na kilku etapach zaskoczony niektórymi czynnościami. Tylna część załadunkowa wymagała sporej ingerencji, wycinania dużego kawałka wypraski. Potem w to miejsce należało wpasować drzwi zamykające ładownię. Nie wyszło mi to zbyt dobrze, poszło sporo szpachli, ale tragedii też nie ma. Oto kilka zdjęć. Jeszcze dokończenia malowania, kalkomania (z błędem Trumpetera) i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 Nowa porcja malowania. Na przejściu szarego i białego na kadłubie celowo są zadarcia i przebarwienia bo pierwowzór, na zdjęciach z airliners.net wygląda na zapuszczony, dlatego model też taki będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Model skończony, jak zrobię porządne zdjęcia powstanie mini galeria :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi