milczacy Napisano 23 Czerwca 2015 Napisano 23 Czerwca 2015 Model jest już ukończony w około 80%, obszernej dokumentacji fotograficznej nie wykonałem. Tak po prostu dłubałem i dłubałem i już było za późno. To mój pierwszy model nie Revell'a i byłem na kilku etapach zaskoczony niektórymi czynnościami. Tylna część załadunkowa wymagała sporej ingerencji, wycinania dużego kawałka wypraski. Potem w to miejsce należało wpasować drzwi zamykające ładownię. Nie wyszło mi to zbyt dobrze, poszło sporo szpachli, ale tragedii też nie ma. Oto kilka zdjęć. Jeszcze dokończenia malowania, kalkomania (z błędem Trumpetera) i wash. Cytuj
milczacy Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 Nowa porcja malowania. Na przejściu szarego i białego na kadłubie celowo są zadarcia i przebarwienia bo pierwowzór, na zdjęciach z airliners.net wygląda na zapuszczony, dlatego model też taki będzie. Cytuj
milczacy Napisano 28 Lipca 2015 Autor Napisano 28 Lipca 2015 Model skończony, jak zrobię porządne zdjęcia powstanie mini galeria :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi