Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Jak w temacie. Chodzi mi szczegolnie o mumer taktyczny i inne oznaczenia. Wozy malowane na zielono z podluzna szachownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wiem jeszcze kiedy będę w Braniewie, ale z pewnością spotkam się wówczas z dowódcą Brygady. Postaram się wtedy cosik załatwić. Jeśli nie jest Ci spieszno, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Super :-) W razie co nr rejestracyjny to: UBC 8879 ale pewnie nie trzymaja ewidencji, wiec jakis podobny bedzie OK. To jest pierwsza wersja z odchylanymi ekranami, produkcja Bumar 1984. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Rozumiem, że gdzieś ma być taki czołg zmalowany w realu? Czy może model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Prawdziwy, u mnie w robocie. Przyjechal z Czarnego i byl tylko walniety na komuno-zielony i dostal szachownice, wiec historycznie malowanie sie zgadza ale brakuje numeru taktycznego, a nie chce wymyslac bo zawsze sie trafi jakis madrala... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 No to postaram się coś załatwić. I wiem o czym w Brygadzie mówić Jak byś mógł to przyślij mi na priv parę fotek Waszego tanka z opisem gdzie stacjonuje, czy na chodzie i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2015 Info poszlo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi