Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Jak w temacie. Chodzi mi szczegolnie o mumer taktyczny i inne oznaczenia. Wozy malowane na zielono z podluzna szachownica. Cytuj
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wiem jeszcze kiedy będę w Braniewie, ale z pewnością spotkam się wówczas z dowódcą Brygady. Postaram się wtedy cosik załatwić. Jeśli nie jest Ci spieszno, oczywiście Cytuj
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Napisano 24 Czerwca 2015 Super :-) W razie co nr rejestracyjny to: UBC 8879 ale pewnie nie trzymaja ewidencji, wiec jakis podobny bedzie OK. To jest pierwsza wersja z odchylanymi ekranami, produkcja Bumar 1984. Cytuj
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Rozumiem, że gdzieś ma być taki czołg zmalowany w realu? Czy może model? Cytuj
Marcintosh Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Napisano 24 Czerwca 2015 Prawdziwy, u mnie w robocie. Przyjechal z Czarnego i byl tylko walniety na komuno-zielony i dostal szachownice, wiec historycznie malowanie sie zgadza ale brakuje numeru taktycznego, a nie chce wymyslac bo zawsze sie trafi jakis madrala... ;) Cytuj
wisa Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 No to postaram się coś załatwić. I wiem o czym w Brygadzie mówić Jak byś mógł to przyślij mi na priv parę fotek Waszego tanka z opisem gdzie stacjonuje, czy na chodzie i w ogóle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi