Daz Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Kolejne dwa motory, tym razem BMW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grazzi Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Drugi motocyklista to człowiek bez twarzy ;) Do tego płaszcz ma ubrudzony, jakby go ktoś za tym BMW ciągnął Ogólnie bardzo się podoba, bardzo ładne brudzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Poniekąd masz rację, bo jak to niejednokrotnie mówiłem, ja nigdy nie maluje twarzy figurek, dlatego mogą wyglądać jak manekin, ale wole tak niż żeby wyglądały główny wróg Batmana. Jeśli natomiast chodzi o brudzenie płaszczy, to patrząc na zdjęcia z czasów wojny, natknąłem się na takie, gdzie motocykliści wręcz wyciągali swoje maszyny z błota po kolana, i dalej jechali, ale przez to sami byli upiepszeni w błocie po sam kask, a motor po same manetki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts