tornado Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Koleejna "perełka" w mojej kolekcji - 1928 Lincoln "L" dietrich. skala 1:16 producent - Entex rok produkcji - 1971. ilość elementów - 227 długość modelu po sklejeniu - 33,2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 powodzenia ja jakoś nie widze sie w tym czasie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 No Tornado modelik elegancki powodzenia w budowie życzę ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Tornado skąd ty takie cacka masz? Chyba jak szalałeś po świecie jako tornado to złapałeś i odkopałeś dzisiaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Jaaaaaaaaaa, ja też taki chcę Że też nie urodziłem się w czasach gdy takimi autkami się wożono;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi