taltos1 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Witam, przedstawiam mój najnowszy ulepek - Kolekcja Wrzesień 1939 - 7 TP Oczywiście w skali 1/72, zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Pędzlem malowany? Jeśli tak, to bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Podziękował , wszystkie moje modele są malowane pędzlem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Całkiem fajny, tylko dla mnie kolor gąsienic jakiś taki jednostajny i mi nie pasuje... a ogólnie bardzo fajny szkrab, dawaj następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Całkiem fajny, tylko dla mnie kolor gąsienic jakiś taki jednostajny i mi nie pasuje... Racja, gąski wyszły mi średnio, zazwyczaj robię ciemniejsze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Całkiem fajnie wyszedł, choć przydałoby się jeszcze trochę popracować nad tymi gąsienicami, a całości powierzchni nadać bardziej matowe wykończenie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi