maniekx6 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Witam Postanowiłem ponownie spróbować swoich sił z figurką . A na warsztat idzie Figurka tak jak w tytule . Na dzień dobry jest już zgrzyt '' daszek w czapce się odłamał i jak go można odtworzyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Fajna i wdzięczna figurka. Daszek dorobisz z jakiejś masy dwuskładnikowej lub kawałka polistyrenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Hej Panowie i jak to oceniacie ? To nie jest jeszcze efekt końcowy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Bandolier to raczej brazowy. Tutaj troche kolorkow... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 tak z profilu to podobny do Wojaka Szwejka A co do figurki to wróciłem do początku , farba zdrapana i malowanie od nowa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 No nie, facet raczej nie znal czeskiego za to biegle po angielsku. Pewnie nawet nie potrafilby powiedziec gdzie Czechy w Europie sa... Ale najwazniejsze ze to faktycznie artylerzysci (rekonstruktorzy) wiec przyklad 100% wlasciwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted September 20, 2015 Author Share Posted September 20, 2015 Z figurki zmyłem farbę i pomalowałem na nowo oczy do poprawki bo zadrżała ręka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timlis Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 lepiej teraz, tamte kolory były słabe w tych się prezentuje znacznie lepiej. Pare detali co tam wypatrzysz popraw a tak bym zostawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts