maniekx6 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Witam Postanowiłem ponownie spróbować swoich sił z figurką . A na warsztat idzie Figurka tak jak w tytule . Na dzień dobry jest już zgrzyt '' daszek w czapce się odłamał i jak go można odtworzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Fajna i wdzięczna figurka. Daszek dorobisz z jakiejś masy dwuskładnikowej lub kawałka polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Hej Panowie i jak to oceniacie ? To nie jest jeszcze efekt końcowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Bandolier to raczej brazowy. Tutaj troche kolorkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2015 tak z profilu to podobny do Wojaka Szwejka A co do figurki to wróciłem do początku , farba zdrapana i malowanie od nowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 No nie, facet raczej nie znal czeskiego za to biegle po angielsku. Pewnie nawet nie potrafilby powiedziec gdzie Czechy w Europie sa... Ale najwazniejsze ze to faktycznie artylerzysci (rekonstruktorzy) wiec przyklad 100% wlasciwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Z figurki zmyłem farbę i pomalowałem na nowo oczy do poprawki bo zadrżała ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timlis Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 lepiej teraz, tamte kolory były słabe w tych się prezentuje znacznie lepiej. Pare detali co tam wypatrzysz popraw a tak bym zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi